JESTE LI ZNALI: Skuhao je ŽIR i dobio NAJBOLJI lijek za BOLEST današnjice!

0
830

Da li ste ikada mogli pomisliti da je zir ljekoviti sastojak. Danas cemo vam pokazati kako da napravite lijek koji lijeci stitnu zlijezdu.

Od zira se pravi napitk koji izgleda kao napitak od kafe, koji u sebi ima itekako jak i ljekovit ucinak kada je rijec o stitnoj zlijezdi. Potrebno je da napravite smjesu zira i da se kuha po jednu kafenu kasikicu, sasvim je dovoljno da to radite jednom dnevno za regulisanje stitne zlijezde.

Priprema:

Zir koji je sazrio, oguli se i stavi se u blender. prije nego pocnete da spremate lijek potrebno je proprziti kasikicu mljevenog zira, te u istoj posudi ga skuhati da dobije izgled kafe, nakon toga potrebno je zasuti ga prokljucalom vodom – 1dl, nakon toga kuhati jos 10minuta.

Razlika izmedju kafe i ovog lijeka jeste sto ga morate procjediti, bljutavog je okusa ali zato mozete dodati secer, ili mlijeko. Sta vam vise odgovara. To kada dodajete lijek nece izgubiti na svom kvalitetu i dalje ce imati 100% dejstvo.

Kako je nazivamo, kafa od zira poboljsava krvnu sliku, lijeci anemiju, smanjuje kostobolju, bol u zglobovima, ledjima. U najcescem slucaju kod žena nakon četrdesete godine života i kod žena s menstrualnim problemima.

super-portal.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here