Kako se riješiti pijeska u bubrezima: Prirodni lijek koji svako može napraviti i riješiti se pijeska..

0
1180

Kako se riješiti pijeska u bubrezima: Prirodni lijek koji svako može napraviti i riješiti se pijeska..

PIJESAK I KAMEN U BUBREZIMA JEDAN SU OD NAJČEŠĆIH ZDRAVSTVENIH PROBLEMA BALKANA…

Najčešće su uzrokovani vodom i prehranom. Kako bi pokušali izbjeći teške i invazivne metode konvencionalne medicine donosimo vam oprobani narodni recept za topljenje i izbacivanje pijeska i kamenčića.

Sastojci:

-250 grama šećera u prahu,

-0.25 l maslinovog ekstra djevičanskog ulja,

-250 grama limuna s korom,

-250 grama peršinovog korijena

-250 grama meda.

Limun dobro operete. Nakon toga, isijecite ga na komadiće i sameljite u blenderu ili nekoj drugoj mašini što sitnije. Korijen peršina ogulite, isijecite na komadiće i sameljite kao i limun. Sve pomiješajte i dodajte med, maslinovo ulje i šećer u prahu. Sastojke miješajte tako dugo dok se masa potpuno ne izjednači.

Za probleme s pijeskom i kamenčićima u bubregu potrebno je uzimati jednu supenu kašiku smjese ujutro natašte i navečer pred spavanje.

Smjesu je potrebno držati u frižideru sve vrijeme u staklenoj boci jer je kvarljiva. Za rješavanje većine problema s pijeskom ili kamenčićima u bubrezima potrebno je popiti dvije navedene mjere.

PROČITAJTE TAKOĐER IMATE VISOK ŠEĆER? SAMO SKUHAJTE OVE LISTOVE I POSMATRAJTE ŠTA SE DOGAĐA! (BEZ LIJEKOVA)
VAŽNO JE ZA VRIJEME KORIŠTENJA TERAPIJE PITI ŠTO VEĆE KOLIČINE TEKUĆINA, NAJBOLJE DESTILIRANE ILI PROKUHANE VODE. NAPITAK JE JAKO ZDRAV I MOGU GA PITI I OSOBE KOJE NEMAJU PROBLEMA S PIJESKOM ILI KAMENČIĆIMA U BUBREZIMA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here