Slobodna, djevojka, živim u Švicarskoj, tražim dečka za ozbiljnu vezu, vremenom očekujem i brak.

3
2530

OTVOREN OGLAS:

 MOLIM SAMO OZBILJNI DA SE JAVLJAJU.

Slobodna, djevojka, živim u Švicarskoj, tražim dečka za ozbiljnu vezu, vremenom očekujem i brak.

Razvedena, živim sa sinom od 9 godina, tražim dečka kojem neće smetati moj sin i od koga očekujem poštovanje prema mom sinu a tako će isto imati poštovanje od mene i mog sina.

DA IZABEREM NAJBOLJEG ZA SEBE A DA IZBJEGNEM PREVIŠE VAŠIH POZIVA, BESPOTREBNIH, A NEZNAM TKO SI, LAJKAJTE OVU SLIKU ILI NAPIŠITE KOMENTAR ILI JA. PREGLEDAT ĆU VAŠE FACEBOOK I SLIKE I JAVITI SE ONIMA ZA KOJE SMATRAM DA SU ONI MOŽDA PRAVI KOJE JA TRAŽIM. POSLIJE NAŠEG KONTAKTA ODLUČIT ĆU, KOJI ĆE ME KROZ ŽIVOT PRATITI.

MOŽE I VIBER, ZA DALJI KONTAK.

MOLIM SAMO OZBILJNE, AVANTURE NE DOLAZE U OBZIR..

AKO ISTO ŽELIŠ I TRAŽIŠ JAVI SE!

AKO POSTOJIŠ NEGDJE, LAJKAJ OGLAS DA TI SE SVIĐAM, I JAVIT ĆU TI SE, AKO MI SE SVIĐAŠ. ČEKAM MOŽDA SI TU NEGDJE, NADAM SE PREPOZNAT ĆU, DA SI PRAVI ZA MENE!

3 COMMENTS

  1. cao lijepa maco ako zelis vezu i brak a ti javise jednom slobodnom momku koji je bez ikakvih obaveza i koji bih se odmah zenio bez mnogo razmisljanja, jer mi je vise dosadila samoca,zovem se Dragan vrlo sam ozbiljan po pitanju veze i braka,zelim da imam svoju vlastitu porodicu,i tako lijepu i sarmantnu zenu poput vas,evo ti moje e-posta(dpesa(et)gmx punkt at, pa me kontaktiraj,saljem ti moj slatki i momacki poljubac iz Austrie,ocekujem tvoj poziv……

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here