Ubacili jaja u automobil Bake Praseta

0
751

Poznati jutjuber Bogdan Ilić, odnosno Baka Prase, oglasio je nakon što mu je neko ubacio jaja u automobil, a on je istakao da je bio je meta hejtera, zbog kojih je morao da promijeni vrijeme i lokaciju snimanja novog spota.

Baka Prase je objasnio u snimku na Instagram storiju, šta se desilo.

“Trenutno snimamo spot i neko se napravio pametan i ubacio jaja u kola. Vozimo auto na pranje, a taj koji je bacio – javno proglašavam lov na tu osobu da mu slomimo glavu. Verovatno se taj neko već pohvalio, ako znate ko je, pošaljite mi ko je da ga nađemo da ga isprebijamo”, izjavio je na snimku.

“Šalim se, ljudi, nećemo nikoga da prebijamo, samo sam planuo u trenutku kao šibica! Džukela bacila jaja, ja sad moram da vozim auto na pranje, moram da menjam lokaciju snimanja”, rekao je Ilić koji je još istakao: “Hejteri su svuda oko nas, ali ovo nas samo čini jačim.”

Baka Prase je najavio 7. jula dvije tužbe protiv djevojke koja ga je na TikToku optužila da koristi svoj uticaj kako bi “spopadao i ucjenjivao maloljetne djevojke za seksualne usluge”, nakon čega je naveo da mu je nekoliko sponzora otkazalo saradnju.

Međutim, tvrdi da će dokazati da nije kriv za optužbe.

“Mene ovo neće da uspori, ja ću da plivam u svom bazenu, ja ću da se brčkam u svom đakuziju, ja ću da imam mnogo para nezavisno od ovoga! Vi meni stavljate pare u džep! Vi gledate mene, stavljate mi pare u džep. Vi mene napadate, ja tužim, dobijem pare u džep! Ja samo pravim pare, ovako, zbog vas! Hejteri! Vi ste presmešni! Vodite se samo idejom da mi napokostite… E, meni neće biti loše, jer ja ništa nisam pogrešno uradio”, rekao je tada i u nekom momentu mahao snopom novčanica.

(Telegraf.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here